Családi nap

Sportos családi nap

A többéves hagyományoknak megfelelve idén is megrendezésre került cégcsoportunk családi napja, amely új helyszínen, a nagyatádi 63. bázison várta a kilátogató munkatársainkat és hozzátartozóikat.
Az eseményen a forró nyári nap ellenére szép számban vettünk részt, amelynek témája a helyszín adottsága miatt főként a sport volt.
A résztvevőknek csapatokba rendeződve lehetőségük nyílt a buborékfoci, és a paintball kipróbálására. A bátor jelentkezők kipróbálhatták a bázison lévő extrém, illetve a katonai képzés elmaradhatatlan akadálypályáját is.
Első alkalommal szerveztük meg a Claessens Olimpia néven futó sorversenyt, amelynek feladataival bizony még a legügyesebb és leggyorsabb férfiaknak is akadt gondja. Ennek ellenére volt olyan csapat, ahol hölgy is részt vett a játékban. Végül a győztesnek járó kupát a Csicsó csapata vihette haza.
Természetesen a legkisebbek sem maradtak ki a mókából. Számukra az egész nap nyitva álló ugrálóvár és mászófal jelentette a szórakozást.
A programokat követően vacsora várta a vendégeket, akik a sok mozgás után jóízűen fogyasztották a malacsültet, saslikot és rétest.